Burse de studiu pentru tinerii care vor să lucreze în IT

0
77

EnerEd IT Academy oferă patru burse de studiu tinerilor interesați să înceapă o carieră în IT, pe domenii precum Web development sau Software Quality Assurance. Cursurile vor începe pe 24 martie, iar persoanele interesate să participe se pot înscrie până pe 21 martie, trimițând CV-ul personal și o scrisoare de intenție la adresa [email protected].

 

Pentru acordarea burselor sunt vizați studenții în an terminal sau proaspăt absolvenții unei facultăți cu profil tehnic, care au o bază solidă de cunoștințe matematice și cunosc limba engleză la un nivel avansat. Tinerii nu trebuie să dețină cunoștințe de programare, cursurile organizate fiind pentru începători. Cu toate acestea, după finalizarea cursurilor, absolvenții pot susține examene Microsoft, respectiv ISTQB, în urma cărora pot obține certificări recunoscute la nivel internațional.

 

Această inițiativă va continua pe măsură ce vor fi deschise alte cursuri, cu scopul de a oferi tinerilor talentați o șansă de a intra în industria IT. O listă completă cu specializările care pot fi urmate este disponibilă pe www.enered.org.

 

EnerEd IT Academy și-a început activitatea în anul 2015, iar până în prezent cursurile organizate au fost urmate de 80 de persoane, o parte dintre acestea fiind deja integrate pe piața de IT prin intermediul internship-urilor sau al joburilor. Academia organizează, în acest moment, cursuri de programare pentru începători, urmând ca în acest an să își extindă activitatea și în domeniul Cyber Security.

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments