Criminal în serie din Călăraşi, condamnat la închisoare pe viaţă pentru uciderea a două bătrâne. Mai are o victimă la activ

0
126

Faptele pentru care Ionuţ Strugaru a fost condamnat la închisoare pe viaţă au avut loc în anul 2008. Atunci, individul, beat fiind, s-a dus în casa unei bătrâne, în căutare de bani. Când a văzut că nu găseşte nimic, acesta a mers în camera în care dormea bătrâna şi a luat-o la bătaie, apoi a violat-o. Ulterior, el a lovit-o din nou pe femeie, iar aceasta a murit din cauza agresiunilor.

 

Criminalul a plecat apoi acasă, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, iar a doua zi şi-a ars hainele pe care le-a avut în seara precedentă.

Un an mai târziu, în 2009, Ionuţ Strugaru a repetat fapta. El s-a înbătat la un bar din Grădiştea, iar apoi a intrat, prin efracţie, în locuinţa unei bătrâne de 71 de ani.

La fel ca în cazul primei crime, aceasta a început să caute bani în casă. Proprietara locuinţei s-a trezit şi a început să ţipe, iar individul i-a dat cu o săpăligă în cap. Pentru că bătrâna nu i-a spus unde ţine banii, criminalul a continuat să o lovească cu săpăliga şi cu un ciocan, apoi i-a dat foc.

Apoi, i-a furat victimei telefonul mobil, a dat drumul la gazul unei butelii şi a plecat, fiind convins că locuinţa va sări în aer.

Ionuţ Strugaru ispăşeşte, în acest moment, o pedeapsă de 20 de ani de închisoare. El a mai fost condamnat în august 2010, la 20 de ani de închisoare pentru că a violat şi ucis o femeie de 81 de ani din localitatea Grădiştea. La această pedeapsă, i se va adăuga cea pentru asasinarea celorlalte două femei, astfel că Ionuţ Strugaru îşi va petrece restul zilelor după gratii.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAdolescentă acuzată că şi-a înjunghiat fratele care a prins-o în pat cu un băiat
Articolul următorAccident spectaculos, la Scânteia, produs de un şofer suspect de consum de droguri
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments