Cum arată puștiul ajuns celebru pe tot Internetul, la 9 ani de când a fost făcută fotografia!

0
60

Cel mai probabil, numele Sammy Griner nu va spune nimic, însă cu siguranţă cunoaşteţi fotografia aceasta, în care un băieţel ridică hotărât pumnul spre cameră. De ani buni, puştiul e celebru pe internet drept Success kid.

Imaginea sa a fost folosită de atâtea ori atât pentru meme-uri, cât şi pentru campanii oficiale, încât mama băiatului, cea care l-a făcut de altfel celebru, le-a uitat numărul. Inclusiv Casa Albă s-a folosit de fotografie pentru o campanie de conştientizare! Puţini ştiu însă că fotografia nu-l suprinde pe copil arătând victorios pumnul spre mama lui, ci de fapt copilul mânca nisip.

Şi-a ajutat tatăl
Fotografia a fost făcută când Sammy avea 11 luni, în 2007 – acum puştiul are aproape 9 ani! Şi, în mod fericit, cu această fotografie a reuşit să-şi ajute tatăl să strângă 100.000 de dolari anul trecut, pentru un transplant de rinichi. Sammy s-a născut prematur şi locuieşte în Jacksonville, Florida. A stat primele şase săptămâni din viaţă în incubator, dar ulterior a fost un copil absolut normal şi sănătos.

 

 

(Sursa: ziarulring.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments