Depistat la volanul unui autoturism cu permis de conducere falsificat

0
93

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutierau depistat un bărbat, cu dublă cetăţenie, care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere falsificat.

 

În data de 08 martie a.c., în jurul orei 09.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, Viorel V., cu cetăţenie română şi Republica Moldova, în vârstă de 37 de ani, care conducea un autoturism marca Nissan Xtrail, înmatriculat în R. Moldova. La controlul de frontieră, pe lângă documentele necesare trecerii frontierei, la solicitarea lucrătorilor noştri, bărbatul a prezentat şi un permis de conducere, eliberat de autorităţile moldovene.

 

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice în urma cărora au constatat faptul că documentul prezintă urme de falsificare la rubrica unde este înscrisă valabilitatea documentului, astfel data expirării documentului a fost modificată cu pix de culoare albastră, din luna 01 (ianuarie) în luna 04 (aprilie).

 

Cu privire la cele constate de lucrătorii noştri, bărbatul a declarat că nu are cunoştinţă despre faptul că documentul ar fi falsificat. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCasa celebrului compozitor Dinu Lipatti, scoasă la licitaţie. Cu ce preţ se vinde
Articolul următor4 autori în căutarea publicului ieșean la Librex 2016
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments