Două femei şi trei poliţişti, răniţi într-un atac armat la Lisabona

0
134

Într-un schimb de focuri din cartierul Ameixoeira din Lisabona, Portugalia, de marţi noapte, au fost rănite cinci persoane, printre care trei poliţişti

 

Incidentul a avut loc în jurul orei locale 19.40 pe strada António Vilar. „ O echipă de trei polițiști de la investigații criminale se aflau la fața locului. Aceștia au devenit imediat ținta gloanțelor, fiind nevoiți să riposteze și să deschidă focul, în legitimă apărare”, a declarat Hugo Abreu, un comisar adjunct.

 Cei trei ofițeri de poliție, cu vârste între 30 și 40 de ani, au fost duși la un spital din Snata Maria din capitala portugheză, însă viața lor nu este pusă în pericol.

Alte două femei au fost rănite și duse la același spital, iar starea lor este, de asemenea, stabilă. Una dintre femei a fost împușcată în cap, iar alta în abdomen, aceasta fiind supusă unei intervenții chirurgicale.

 

De asemenea, oamenii legii au anunțat că au găsit o armă, însă nu au făcut nici o arestare și nici nu au identificat atacatorii.
Cartierul este deja cunoscut pentru gradul înalt de violență și pentru trafic de arme. Polițiștii sunt chemați de multe ori să intervină în cartier, însă de cele mai multe ori alertele sunt false și nu au existat împușcături, spre deosebire de noaptea trecută.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments