FOTO. Peste 100 kilograme de peşte, confiscate de poliţiştii de frontieră gălăţeni

0
66

Poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi au depistat  trei persoane care transportau cantitatea totală de 101 kilograme de peşte, fără a deţine documente legale.

 În data de 24 martie a.c., poliţişti de frontieră din cadrul compartimentului C.M.I.I.T. al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, au oprit pentru control în zona Port Bazinul Nou din municipiul Galaţi mai multe autovehicule. În trei autoturisme, conduse de persoane cu dublă cetăţenie, romană şi R. Moldova, colegii noştri au descoperit diferite cantităţi de peşte, pentru care şoferii nu au putut prezenta documente de provenienţă.

 

 

Ca urmare a acestui aspect, cele trei persoane împreună cu autoturismele respective  au fost conduse la sediul serviciului în vederea continuării cercetărilor. În urma verificărilor poliţiştii de frontieră au descoperit cantitatea de 92 kilograme de peşte proaspăt din speciile scrumbie şi caras şi 9 kilograme de peşte prelucrat prin afumare din speciile macrou şi hering, pentru care persoanele respective nu deţineau documente legale.

 

 

Conform prevederilor legale, cantitatea totală de 101 kilograme de peşte în valoare de 1.545 lei a fost predată unei unităţi de profil pentru valorificare, iar cele trei persoane au fost sancţionate contravenţional în baza Legii 12/1990 republicată cu amenzi în valoare totală de 2.000 lei.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFOTO. Câinele Omu, spaima contrabandiștilor: mii de ţigarete descoperite în rezervorul unui autoturism
Articolul următorCunoscutul scriitor belgian Alain Berenboom vine la Iași
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments