FOTO. Tânăra pentru care sânii mari sunt o povară: „Nu îmi găsesc niciodată un sutien pe măsură”

0
2166

O tânără model, extrem de populară pe Instagram şi împătitmită a fitnessului a dezvăluit ce povară sunt sânii imenşi naturali cu care a înzestrat-o natura. În timp ce alte femei ar da orice să aibă sânii ei, Lindsey Pelas, în vârstă de 24 de ani spune că asta i-a distrus viaţa şi că sunt o povară pentru ea.

Cu toate astea, Lindsay a strâns nu mai puţin de 3.4 milioane de fani pe Instagram, unde pozează frecvente cu ea sumar îmbrăcată sau în ipostaze sexy.

„Ai crede că a avea sâni mari este un avantaj, dar de fapt, sunt un dezavantaj. De fiecare dată când mă aplec, trebuie să îmi ţin sânii cu mâinile. Apoi, orice haine te fac să arăţi vulgar. Oricum m-aş îmbrăca arăt ca o actriţă de filme pentru adulţi, fără să îmi doresc asta” a declarat aceasta pentru Daily Mail, potrivit stirileprotv.ro.

Aceasta spune că îi este imposibil să îşi găsească un sutien pe mărimea ei şi spune că poartea între 32DDD şi H. Însă, Lindsay a ştiut să transforme dezavantajul ei într-un atuu, judecând după imaginile pe care le postează pe Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Sursa: stirileprotv.ro)

5 1 vote
Article Rating


Articolul precedentMaşina anului 2016: noua MAZDA MX-5 (VIDEO)
Articolul următorNumele lui Victor Ponta apare în dosarul lui Sebastian Ghiţă
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments