Grav accident în Suceava: o femeie şi-a pierdut viaţa

0
72

Un grav accident a avut loc luni după-amiază pe DN 17, pe raza comunei Şcheia, în judeţul Suceava, în urma căruia o femeie şi-a pierdut viaţa, iar alte două persoane au fost rănite. O a patra persoană aflată în maşină a refuzat transportul la spital.

 

Potrivit unui comunicat al ISU Suceava, militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit, cu o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD.

Autoturismul implicat în accident a părăsit carosabilul, s-a lovit de un cap de pod, în urma coliziunii rezultând 4 victime. Două dintre persoanele implicate în accident au rămas încarcerate.

”Pompierii militari au luat măsurile de siguranţă specifice în cazul producerii accidentelor rutiere – au balizat zona, au deconectat bornele de la bateria de acumulatori şi au verificat eventualele scurgeri de carburanţi şi lubrifianţi. Concomitent, au fost extrase victimele încarcerate şi s-a acordat primul ajutor medical răniţilor”, se arată în comunicatul ISU Suceava, potrivit svnews.ro. În urma accidentului, o femeie în vârstă de 64 de ani şi-a pierdut viaţa, medicul SMURD declarând decesul.

Alte două persoane rănite, doi bărbaţi de 60 şi 53 de ani, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii amănunţite şi tratament de specialitate. A patra persoană implicată în accident a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments