„Încălzire” pre-electorală. Primele schimburi mai dure de replici între candidaţii PNL şi PSD la Primăria Iaşi

0
103

Candidatul liberal la Primăria Iaşi, Marius Bodea, a ieşit la atac împotriva actualei administraţii a municipiului. Directorul Aeroportului a criticat o serie de măsuri luate de conducerea oraşului, apreciind că acestea pot fi considerate de tipul „piromanul pompier”, scrie „Ziarul de Iaşi”.

 

Bodea a prezentat totodată propriile propuneri de soluţii pentru fluidizarea traficului în municipiu. „Ce se întâmplă este o acţiune de tipul «piromanul pompier». Cel care creează problemele vine acum şi ne dă lecţii despre cum, vezi Doamne, trebuie fluidizat traficul din oraş şi ne explică acest lucru într-un mod pedagogic, cu carioca în mână, de parcă ne-am fi născut ieri. Pe scurt, suntem luaţi de proşti. Acest lucru trebuie să înceteze”, a declarat Bodea. 

Acesta a precizat că amplasarea semafoarelor sau timpii acestora au fost stabilite în comisia de circulaţie din subordinea municipalităţii. Problemele înregistrate în trafic s-ar datora, în opinia liberalului, mai ales faptului că datele din studiul de trafic întocmit acum cinci ani şi care a stat la baza proiectului de management al traficului nu au fost actualizate.

Primarul interimar Mihai Chirica a apreciat ca ipocrită atitudinea critică a liberalului. „Sincer, nu aş avea foarte multe de spus aici. Este o atitudine care arată o proastă cunoaştere a problemelor Iaşului. Nu vreau să intru în polemici inutile, când sunt atâtea de făcut. În managementul traficului a fost o aplicare a unui proiect european, care a analizat un întreg sistem, nu doar o intersecţie. În ce priveşte teii, să nu fim ipocriţi. A mai fost un viceprimar cu diverse atribuţii, parcă de la PNL, atunci când s-au luat deciziile şi nu i-am auzit pe liberali să spună că nu sunt de acord. Până la urmă, Bodea este produsul cel mai clar al USL, al înţelegerii dintre Nichita şi Fenechiu. Eu am ajuns în Primărie pe bază de competenţă, nu pe apartenenţă politică”, a spus Chirica. 

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments