Infracţiuni la regimul circulaţiei, constatate de poliţiştii de frontieră brăileni

0
102
FOTO: radiovacanta.ro
Poză simbol
Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iaşi au depistat, în trafic, doi cetăţeni români conducând utilaje agricole,  fără a deţine permis de conducere. Totodată lucrătorii noştri au mai stabilit faptul că unul dintre utilaje, format dintr-un tractor şi o remorcă, nu figura ca fiind înmatriculat sau înregistrat.

În data de 01 martie a.c., pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila a oprit în trafic, pe DJ 212, un tractor marca Zetor având o remorcă ataşată, fără numere de înmatriculare sau înregistrare, condus de cetăţeanul român Marian L., în vârstă de 39 ani. Cu ocazia controlului, dar şi a verificărilor efectuate, lucrătorii noştri au constat faptul că şoferul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie, iar cele două vehicule nu sunt înmatriculate sau înregistrate.

 

 Într-un alt caz, poliţişti de frontieră din cadrul aceluiaşi sector au oprit în trafic un tractor marca Case JX70, înregistrat la Primaria Locală, condus de cetăţeanul român Ionel C., în vârstă de 56 de ani. Şi de această dată, cu ocazia controlului, dar şi a verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au stabilit faptul că şoferul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie.

 

În primul caz, politistii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat   şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, iar în cel de al doilea sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentPermis de conducere fals depistat de polițiștii de frontieră ieșeni la PTF Sculeni
Articolul următor„Un gest pentru o viață!” – concert caritabil la Casa de Cultură a Studenților din Iași
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments