Ionel Agrigoroaei, senatorul fără de partid. “Organizaţia nu-l acceptă”

0
120

Senatorul ieşean Ionel Agrigoroaei, încă UNPR, nu reuşeşte să intre în partidul condus de Traian Băsescu, deşi la sfârşitul săptămânii trecute, parlamentarul a declarat că s-a înscris în PMP.

 

Şefii organizaţiei judeţene a PMP l-au contrazis:

„Domnul Agrigoroaei nu este compatibil cu proiectele noastre, avem stiluri şi valori diferite. Decizia de a accepta noi membri aparţine organizaţiei locale, organizaţia nu-l acceptă”, a spus ferm deputatul Petru Movilă, şeful PMP Iaşi.

Respins de şefii locali ai partidului, Agrigoroaei nu a dorit să rămână dator şi a emis un răspuns public la afirmaţiile deputatului Petru Movilă:

“În urma apariţiei în presa locală şi naţională, în ultimele cinci zile, a unor declaraţii nereale şi tendentioase la adresa mea, lansate de deputatul Petru Movilă, fac urmatoarele precizări:

1. Referitor la afirmaţia deputatului Movila ca “nu m-a invitat nimeni la PMP Iasi” – va aduc la cunostinta ca de mai multe ori, chiar insistent, deputatul Petru Movila mi-a cerut sa ma alatur echipei lui si sa-l ajut in campania electorala pentru Primaria Iasi. El personal m-a rugat sa SA MA INSCRIU CA MEMBRU in PMP Iasi de mai multe ori, inclusiv acum 6 zile.

2. In privinta afirmatiei conform careia “nu am fost invitat la lansarea candidatilor PMP”, pot dovedi cu lista apelurilor telefonice ca vineri si sambata am fost sunat de mai multe ori de deputatul Movila si invitat sa particip la eveniment. La ora 15:22 am fost sunat de catre deputatul Movila si rugat “sa vin cat mai repede, deoarece ajunge domnul Presedinte Traian Basescu la Hotel Ramada si el (deputatul Movila) doreste ca pe traseul catre Sala Luceafarul sa-l insotesc si eu”. Fapt care s-a si intamplat, iesind din Hotel Ramada impreuna cu domnul Presedinte Basescu si deputatul Movila si insotindu-i pana in sala Luceafarul (cu exceptia a 10 secunde cand am ramas putin in urma pentru a o prelua si pe sotia si fata mea, invitate si ele).

3. In privinta afirmatiei ca “el, impreuna cu organizatia PMP Iasi, imi resping sau imi refuza inscrierea in PMP Iasi “- este o noua declaratie tendentioasa si fara logica, atat timp cat chiar el afirma ca nu are o cerere de-a mea in acest sens. Nu are ce sa aprobe sau sa respinga.

Comportamentul lui m-a surprins. Dar nu in totalitate. Cei care-l stiu, cunosc carentele lui de caracter si inclinatiile cu mult peste limita rezonabila de a minti. Totusi, speram ca o data cu varsta s-a mai maturizat. Recunosc, m-am inselat. La toate celelate afirmatii nereale, tendentioase, cu un scop malefic doar de el stiut, nu am ce sa mai comentez. Ma lasa fara cuvinte. Concluzia mea si a celor din jurul meu este ca a dorit sa se foloseasca de notorietatea mea si a domnului presedinte Basescu intr-un mod si cu o strategie doar de el inteleasa. Pot trece cu vederea si intelege partial, doar prin faptul ca-mi este consatean si ca era foarte stresat. Mai ales ca in ultimele trei sondaje pe municipiul Iasi, aparute saptamana trecuta, el era dat la intentia de vot cu un procent intre 1,4 si 1,9 (unu virgula patru si unu virgula noua),- o credibilitate de zece ori mai mica decat PMP. Probabil toate actiunile lui din ultimele zile, de neinteles, au fost o incercare disperata si copilareasca de a atrage atentia asupra lui, sperand astfel sa mai creasca in sondaje.

Ca prieten si consatean de-al meu, ii transmit ca:

Cine spune minciuni despre mine, eu voi spune adevarul despre el!!! Iar prin viclenie, minciuna, disimularea adevarului, deputatul Petru Movila, nu face decat sa se insele pe el insusi. Acest fapt nu-i va aduce decat deservicii!!!. Avand toata aprecierea si respectul fata de PMP, imi doresc pe viitor, intamplari si situatii fericite si nu scenarii copilaresti de la oameni care mai pot sau nu sa se maturizeze. PMP-ul si liderii sai, sunt oameni de mare valoare si sigur vor surprinde in mod placut prin rezultatele care le vor obtine!!!”, arată senatorul ieşean în comunicatul dat publicităţii

 

Citeşte şi Senatorul Ionel Agrigoroaei & familia, închisoare cu suspendare pentru falsuri şi înşelăciune

 

Agrigoroaei, în cariera politică, a reuşit performanţa de fi membru PSD, PDL, PPDD şi UNPR. În legislatura 2012 – 2016, el a schimbat partidele de mai multe ori fiind ales pe listele PPDD, de unde a migrat la UNPR.

În decembrie 2015, senatorul a fost condamnat, în primă instanţă, la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare, fiind obligat să presteze şi 80 de zile de muncă în folosul comunităţii, în dosarul în care este acuzat că a folosit acte false pentru a lua un împrumut de la o bancă.

 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments