Locuri de muncă în administraţie. O prefectură din Japonia angajează NINJA profesionişti

0
142

Cei care și-au dorit să fie ninja au acum şansa de a urma această carieră. Asta deoarece o prefectură din Japonia caută tineri doritori să fie ninja profesioniști. Desigur, doritorii trebuie să aibă mai multe aptitudini.

 

Campania de recrutare a fost lansată de prefectura japoneză Aichi, care dorește în acest fel să promoveze turistic zona. Astfel, persoanele maore pot aplica pentru postul de ninja, indiferent de naționalitate, până pe 20 martie. Trebuie să îndeplinească totuși câteva cerințe. Cunoașterea limbii japoneze nu este indispensabilă, însă este engleza este obligatorie.

 

Mai mult, cei care vor deveni ninja profesioniști trebuie să „știe să facă salturi periculoase în spate, să lanseze shuriken (arme tradiționale japoneze) și să aibă cunoștințe solide de istorie medievală”, afirmă Satoshi Adachi, șeful departamentului de promovare a turismului din prefectură, în Japan Times, potrivit Agerpres.

 

Totodată, chiar dacă ninja erau considerați în mod tradițional foarte discreți, cei care vor fi recrutați de prefectura Aichi trebuie să descurse în fața reflectoarelor. Explicația este una simplă. Misiunea lor nu ține de latura războinică a meseriei, ci de promovarea turismului în regiune.

 

Candidații admiși vor urma o lună de antrenamente în Japonia, urmând să înceapă noua meserie de la 1 mai. Contractul oferit este pe un an, iar salariul — puțin peste 1.400 de euro pe lună, plus eventuale bonusuri. Ei trebuie să lucreze 30 de ore pe săptămână, îndeosebi în weekend-uri și în zilele de sărbătoare.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments