Misterul morții fiicei lui Whitney Houston se adâncește: „În mod clar, decesul nu a survenit din cauze naturale”

0
72

Medicul legist care a investigat moartea lui Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, a declarat că nu poate da un verdict final în cazul în care decesul său a fost un accident sau a fost ceva intenționat, informează Reuters.

 

Autopsia acesteia a arătat că în timpul pe care l-a petrecut cu fața sub apă și intoxicația de droguri, i-au cauzat o penumonie care ar fi dus la deces.

 

În urma testelor s-a putut constatat că Bobbi Kristina Brown consumase canabis, alcool și medicamente pentru tratarea anxietății.

 

„În mod clar, decesul nu a survenit din cauze naturale, dar medicul legist nu a putut determina dacă moartea a fost intenţionată sau accidentală, motiv pentru care modul în care a murit este clasificat drept nedeterminat“, au declarat reprezentanţii Institutului de Medicină Legală din Georgia, citaţi de Reuters.

 

Aceasta a fost găsită în luna ianuarie 2015 în stare de inconștiență într-o cadă plină cu apă din reședința sa din Atlanta.

 

Bobbi Kristina Brown a stat mai multe luni în comă, iar în luna iulie a murit la vârsta de 22 de ani.

 

Noile date despre cauzele morții singurei fiice a regretatei Whitney Houston au apărut în urma unei solicitări a unui judecător din Georgia.

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments