O tânără din Botoșani şi fiica ei, supraviețuitoare ale atentatelor din metroul morţii

0
87

O botoşăneancă de 23 de ani şi fetiţa ei de numai 2 ani au reuşit să supravieţuiască prin minune atentatelor de la metroul din Bruxelles. Ele se aflau chiar în vagonul în care a explodat bomba. Sunt, de altfel, singurele persoane rămase în viaţă din acea parte a metroului. Româncă şi fiica sa au fost scoase de salvatori dintre cadavre.

Pe 22 martie, capitala Belgiei, Bruxelles, a fost cuprinsă de teroare. Două atacuri teroriste, au zguduit, inima Uniunii Europene. Încărcături explozibile detonate pe aeroportul Zaventem dar şi la metrou, au provocat zeci de morţi şi sute de răniţi, potrivit Adevărul.

Printre cei care au trăit coşmarul acelei zile, se află şi o botoşăneancă cu fiica sa de numai 2 ani. Roxana Ştefănucă, are 23 de ani, este originară din Mileanca, judeţul Botoşani şi a fost surprinsă de atacurile teroriste, la metrou. Mai mult decât atât, se afla chiar în vagonul în care a explodat bomba. Culmea, printre mormanele de cadavre, Roxana Ştefănucă a supravieţuit în mod miraculos.

Poveste de groază trăită la 2 ani
 Roxana Ştefănucă şi fiica sa de doi ani, Miruna, se află internate în spitalele belgiene. Au arsuri şi răni. Roxana a fost găsită de soţul şi părinţii ei, plecaţi în căutare. Prin intermediul lor, botoşăneanca a reuşit să-şi contacteze sora, Anca Cucuruzeac, ce locuieşte în satul Răchiţi, în apropierea municipiului Botoşani. Printre lacrimi, Anca Cucuruzeac a reuşit să vorbească cu sora sa rănită, 3 minute. Roxana i-a povestit pe scurt ceea ce s-a întâmplat şi coşmarul prin care trecuse. Botoşăneanca, în ziua atentatelor, se pregătea să-şi ducă fata cea mare, în vârstă de 5 ani, la şcoală.

 

 

Citește mai multe pe Adevărul

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments