Salah Abdeslam, arestat. El a fost rănit într-un schimb de focuri cu poliţia belgiană

0
68

Salah Abdeslam, unul dintre principalii suspecţi căutaţi pentru atacurile teroriste de la Paris din noiembrie, a fost rănit si arestat, astăzi, într-un raid antitero desfășurat la Bruxelles. 

 

Salah Abdeslam a fost rănit şi arestat preventiv în cursul unei operaţiuni a poliţiei în cartierul Molenbeek din Bruxelles. Teroristul se ascundea într-o casă situată pe strada Quatre Vents din Bruxelles. Poliţia a tras focuri de armă şi a utilizat grenade în confruntările cu teroristul.

Informații de ultimă oră de la Bruxelles, acolo unde are loc un raid antitero, raid care îl vizează pe cel mai căutat terorist din Europa. Potrivit presei belgiene, Salah Abdeslam a fost rănit într-un schimb de focuri cu poliţia belgiană, care l-a găsit într-un apartament din cartieurl Molenbeek. S-au auzit explozii şi zeci focuri de armă. Cartierul Molenbeek a fost vizat de percheziţii după atentatele din Paris. Zeci de maşini de poliţie şi elicoptere sunt în zonă. Premierul belgian a părăsit mai devreme lucrările summitului UE-Turcia. 

 

Potrivit presei locale, amprentele lui Salah Abdeslam au fost descoperite în apartamentul vizat de operaţiunea specială. Informaţia a fost confirmată de procurori.

În raidul de marţi, un suspect a fost ucis şi patru poliţişti au fost răniţi. Alţi doi suspecţi au reuşit să fugă şi sunt căutaţi şi la această oră. În atacurile din toamnă de la Paris şi-au pierdut viaţa 130 de oameni.  

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentÎn sfârşit! Arena Naţională a primit avizul ISU şi poate fi redeschisă de astăzi
Articolul următorIoan Neculaie, pus sub control judiciar. Cauţiune de 5 milioane de euro
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments