Scene de groază într-un parc din Timișoara: adolescentă violată în plină zi, la doi pași de centrul orașului

0
114
FOTO: b365.ro
Poză simbol
Scene de groază, miercuri după-amiază, la doi pași de centrul Timișoarei. O tânără de 17 ani a fost agresată și violată, ziua în amiaza mare, de un bărbat care încă nu a fost identificat. Adolescenta a ajuns la spital cu sângerări masive și în stare de șoc.

Din primele informații, tânăra, de loc din Pișchia, traversa Parcul Botanic din Timișoara, în jurul orei 15, când, la un moment dat, un bărbat necunoscut i-a pus mâna la gură. Când fata a încercat să țipe, el a început să o lovească. Agresorul, care are între 40 și 50 de ani, a lovit-o și a violat-o pe tânără, lăsând-o într-o baltă de sânge. Adolescenta s-a panicat și, de frică, nu a mai sunat la 112. Și-a sunat imediat mama, însă femeia nu a răspuns la telefon. Fata a sunat apoi un coleg, care i-a adus haine de schimb și a ajutat-o să se îmbrace. Băiatul a stat cu ea până când părinții fetei au luat legătura cu ea și au venit într-un suflet la Timișoara, potrivit tion.ro.

Tânăra i-a povestit mamei sale ce a pățit, iar femeia a sunat la 112. O ambulanță a preluat-o pe copilă și a transportat-o la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”. Adolescenta era în stare de șoc. Tânăra sângera foarte tare chiar și la aproape două ore după viol, iar medicii s-au chinuit să oprească hemoragia. La spital au fost trimise mai multe echipaje de poliție, dar și cei de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Timiș. Munca autorităților este acum extrem de dificilă. Și asta pentru că apelul la 112 a venit la mai bine de două ore de la petrecerea violului, iar în tot acest timp agresorul a putut să dispară liniștit.

 

Acesta are aproximativ 40-50 de ani, era îmbrăcat bine și, spun anchetatorii, este foarte posibil ca pe hainele sale să se găsească sângele fetei. Descrierea violatorului este însă sumară, iar polițiștii nu au putut afla mai multe detalii, copila fiind în stare de șoc. Cei care au observat un bărbat în vârstă de aproximativ 40-50 de ani, cu sânge pe haine, în zona Parcului Botanic, miercuri, în jurul orei 15, sunt rugați să meargă la cea mai apropiată secție de poliție sau să sune de urgență la numărul 112, mai scrie sursa citată.

 

După ce va fi stabilizată, tânăra va fi dusă la Institutul de Medicină Legală, acolo unde medicii specialiști vor încerca să găsească probe specifice care i-ar putea ajuta pe oamenii legii în anchetă.

 

 

(Sursa: tion.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments