Se întâmplă la Spitalul CF Pașcani: dubă plină cu termopane scoase din spital chiar de fostul director medical

0
148
FOTO: News Pascani
Spitalul CF Pașcani se află, din nou, în centrul atenției, din motive nefavorabile pentru imaginea instituției. În cursul acestei zile, agenți din cadrul Poliției Municipale au fost solicitați la sediul unității spitalicești pentru a stinge un conflict intern.

Din primele informații se pare că fostul director medical, Constantin Melinte, a încercat să scoată câteva geamuri termopan din incinta unității medicale, pe care le-a încărcat într-o dubă. Acesta a fost oprit, însă, de către portar, care nu l-a lăsat să iasă cu mașina din curtea spitalului, și a anunțat imediat conducerea instituției, relatează News Pascani.

 

Mihaela Amariei a chemat Poliția care a stat de vorbă cu cei implicați. Întrebat despre intenția sa, Constantin Melinte ar fi argumentat faptul că a dezmembrat un perete despărțitor, iar termopanul folosit la construcția acestuia, i-ar aparține, motiv pentru care este dreptul său să îl ia. Polițiștii au început cercetările pentru a stabili cauzele care au dus la producerea acestui incident.

 

News Pascani amintește faptul Mihaela Amariei a fost numită în funcția de manager prin ordin al ministrului Transporturilor din data de 16 ianuarie 2013. În ceea ce îl privește pe medicul Constantin Melinte, acesta a renunțat la funcția de director medical după ce a împlinit vârsta de 65 de ani.       

 

 

(Sursa: newspascani.com

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments