Teroare în Londra. Şobolan mare cât un câine, prins în subsolul unui bloc: „Sunt uriaşi şi extrem de înfricoşători”

0
1756

Un şobolan de mărimea unui câine a fost prins la subsolul unui bloc de apartamente din Hackney, Londra, arată thesunco.uk. Animalul a fost capturat în apropierea unui loc de joacă pentru copii, iar odicialii primăriei se tem ca rozătoarea să nu se fi înmulţit şi să aibă rude de dimensiuni similare.

 

Animanul, botezat  „Şobolănelul”, ar putea reprezenta doar începutul unei potențiale invazie de șobolani gigant.

 

„Este cel mai mare șobolan pe care l-am văzut în viața mea”, a declarat Tony, cel care a prins rozătoarea. „Am o pisică și un câine și animalul acesta este mai mare decât ale mele puse la un loc. Coșurile de gunoi din apropiere sunt lăsate deschise, așa că micuții au o dietă destul de diversificată. Mănâncă pui prăjit și orez tot timpul”, a explicat acesta.

 

 

Un muncitor care a fost martor al întegului incident a mărturisit că este șocat. „Nu am închis un ochi noaptea trecută. Sunt uriași și extrem de înfricoşători. Nu am văzut în viața mea aşa ceva”, a spus acesta.

 

Potrivit suspiciunilor bărbatului, primăria ar ascunde situația critică a șobolanilor din Londra. Suspiciunile acestuia vin în contextul în care, cu doar un an în urmă, un băiețel ar fi fost zgâriat pe față de un șobolan de dimensiuni mari. De altfel, în luna ianuarie a acestui an, un grup de experți în combaterea rozătoarelor au adus avertizări cu privire la aceste animale, care ar reprezenta o amenințare din ce în ce mai mare pentru Londra.

 

 

(Sursa: b1.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments