Vicepreședintele Facebook din America Latină, arestat de autoritățile braziliene. A refuzat să furnizeze informații despre utilizatori

0
78

Diego Dzodan, vicepreședintele Facebook din  America latină, a fost arestat marți în Brazilia. Motivul reținerii sale a fost, potrivit autorităților, acela că a refuzat să furnizeze poliției informații despre utilizatorii rețelei sociale

 

Autoritățile braziliene susține că informațiile despre utilizatorii de Facebook pe care Dzodan a refuzat să le furnizeze erau esențiale într-o anchetă privind crima organizată și traficul de droguri.

 

„Informațiile solicitate erau necesare ca probe într-o anchetă privind crima organizată si trafic de droguri”, a precizat polțtia braziliana, într-un comunicat.

 

Facebook-ul este una dintre cele mai cunoscute rețele de socializare și are milioane de membri, iar Mark Zuckerberg are planuri mari. Americanul dorește ca rețeaua de socializare pe care o conduce să ajungă la 5 miliarde de utilizatori până în 2030.

 

Cele cinci miliarde de utilizatori ar însemna că aproximativ 60% din populația planetei va folosi Facebook până în 2030, dată la care se așteaptă ca populația planetei să ajungă la 8,5 miliarde, conform estimărilor Națiunilor Unite.

 

„Vrem să reușim să-i conectăm pe toți, vom face parteneriate cu guvernele și diferite companii din întreaga lume”, a spus Zuckerberg. În prezent rețeaua de socializare Facebook are aproximativ 1,59 miliarde de utilizatori.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentBătălia marilor companii aeriene pentru cerul Iașului
Articolul următorRomâni de origine romă au băgat spaima în Paris: au simulat un atac terorist pentru a-i jefui pe trecători
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments