VIDEO. Alertă la Bergrad. Un drogat s-a aruncat în aer în patiseria unui fost ministru

0
86

Alertă maximă în Belgrad după ce un bărbat s-a aruncat în aer, luni, într-o patiserie din centrul capitalei Serbiei. În urma exploziei, bărbatul a murit. Anunţul a fost făcut de poliţia din Serbia.

 

Tabloidul sârb Daily Blic scrie că ar fi aflat, neoficial, că bărbatul se numeşte Vladimir M., are 57 de ani şi era cunoscut de poliţişti drept un dependent de droguri.

 

Potrivit siteului radio-televiziunii sârbe B92, Ministerul de Interne de la Belgrad  a anunțat că nu este vorba despre un act terorist, pentru că înainte de a activa dispozitivul, persoana respectivă ar fi cerut celor doi angajați și unicului client să iasă din patiserie.

 

 

Autoritățile din Serbia au declarat că nu există alte victime decât bărbatul sinucigaș. Alte surse spun că ar exista un rănit.

 

Martorii spun că el ar fi forțat pe toată lumea să iasă din patiserie înainte de a detona grenada, scrie Radio Europa Liberă.

 

Poliția anchetează motivul atacului, a anunțat și MInisterul de Interne. La fața locului au sosit ambulanțe și echipaje ale poliției.

 

Conform presei locale, magazinul aparține lui Bratislav Petkovic, fost ministru al Culturii și fost consilier al președintelui Tomislav Nikolici.Petković, care este în prezetn director al Muzeului Ştiinței și Tehnologiei, a declarat pentru un portal de știri din Rusia că nu cunoaște încă detalii ale incidentului, dar este aproape sigur că atentatul nu îi era destinat.

 

Polițiștii au închis strada, în urma atenatului.

 

Înainte de a detona bomba, atacatorul s-a așezat pe podea, așa că au fost produse puține pagube în interiorul clădirii.

 

Postul de televiziune N1a descris bărbatul ca fiind în jurul vârstei de 50 de ani și surse citate de RT susțin că el ar fi urmat un tratament medicamentos.

 

Reuters precizează că în Serbia, ca și în alte foste republici iugoslave, există sute de mii de arme, inclusiv grenade de mână, din războaiele anilor 1990.

 

(Sursa: EVZ.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments