VIDEO. Două prostituate din Bârlad au deturnat un autocar cu ziariști

0
1184
FOTO: vremanoua.ro
Două prostituate arhicunoscute din Bârlad, Tatiana Balan si Nicoleta Iorga, erau la „produs”, ieri, la ieșirea din Bârlad către Tecuci, într-o parcare. În loc de clienți, s-au trezit cu o armată de ziariști pe cap. După ce le-au arătat reporterilor „obiectul muncii” au fugit

O fază de tot râsul s-a petrecut, ieri, la intrarea în municipiul Bârlad, dinspre Tecuci, în punctul numit Țărăncuța. Mai multi jurnaliști din presa locală se întorceau de la o conferință de presă susținută la o pensiune din județ, cu un autobuz nou si foarte elegant, informează site-ul vremeanoua.ro. Jurnaliștii au observat două prostituate – deja arhicunoscutele Tatiana si Nicoleta, zisă Nico – la „produs”, în zona cunoscută sub numele de „Țărăncuța”.

 

Reporterii au cerut șoferului să dea înapoi să discute cu „fetele”. Când autobuzul s-a oprit în dreptul lor, iar fetele bucuroase de „captură” s-au grăbit să se urce în autobuz, au dat cu ochii de ziariștii pregătiți cu aparate de fotografiat și de filmat. Au luat-o la fugă instantaneu, dar nu înainte de a le arăta gazetarilor „obiectul muncii”. Cele două femei practică această meserie de ani de zile si nimeni nu le face nimic, cu toate că polițiștii le cunosc foarte bine, mai spun ziariștii vasluieni.

 

Din când în când, mai primesc câte o amendă, pe care n-o plătesc. Mercurialul fetelor e variabil: între 30 si 50 de lei partida de sex. Cele două au amenzi de peste 500 000 de lei de plătit la Primăria Bârlad, nu vor să presteze muncă în folosul comunității, însă „prestează” zi de zi, indiferent de anotimp și de starea vremii, ca să-si construiască vile! Au declarat că vor renunța la prostituție doar atunci când vor avea propriul cămin.

 

 

(Sursa: vremeanoua.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. Victor Ponta şi Dan Şova, la ICCJ în dosarul „Turceni-Rovinari”
Articolul următorIaşul va găzdui Simpozionul de astrologie „Ritmuri Astrale”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments