VIDEO. Împușcături la o benzinarie din Republica Moldova. Un drogat a amenințat casierița cu pistolul

0
111

Un tânăr de 25 de ani domiciliat în raionul Călăraşi din Republica Moldova a fost arestat pentru 30 de zile, fiind suspectat de tâlhărie. Mai exact, individul a intrat într-o benzinărie și a ameninţat cu un pistol casierița, cerîndu-i să-i dea banii care se aflau în aparatul de casă. La refuzul angajatei, suspectul a efectuat mai multe împuşcături în sus, deteriorând parţial o parte din tavan, după care a fugit de la faţa locului.  

 

 

Incidentul a avut loc în data de 13 ianuarie, în orașul Călărași. În urma măsurilor speciale de investigații, suspectul a fost identificat și reținut pe 2 martie, în timp ce se deplasa prin satul Nişcani, cu automobilul personal de model „Volkswagen Vento”, fiind în stare de ebrietate narcotică. Potrivit poliției, acesta intenţiona să plece din ţară.

 

După efectuarea percheziţiilor corporale şi în automobil, s-au depistat circa 20 de grame de haşiş şi arma folosită la infracţiune, deţinută ilegal. Tânărul nu este la prima abatere de la lege, acesta anterior a fost judecat pentru infracţiuni similare. Pe acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru tâlhărie. Legea prevede o pedeapsă închisoarea de la 8 la 10 ani.

 

 

(Sursa: realitatea.md)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments