VIDEO. Ne-au umilit! Iașul pierde acasă în fața celor de la CFR Cluj

0
93

CFR Cluj a învins în deplasare, sâmbătă seara, pe CSMS Iaşi, cu 2-0, în primul meci disputat de cele două echipe în play-out-ul Ligii 1.

 

Primul gol al întâlnirii a fost marcat de Cristian Bud, în minutul 20, o reuşită superbă pentru atacantul fostei campioane a României.

 

Până la deschiderea scorului, CFR a avut câteva ocazii mari, dar portarul Caparco a apărat senzaţional şi a păstrat scorul neschimbat, înainte ca Bud să trimită în bara transversală. Şi ieşenii au avut o mare şansă de gol, prin Nuno Viveiros.

 

 

Acelaşi jucător şi Lucian Goian au avut alte ocazii de a marca pentru gazde, iar în partea a doua Bole şi Vasile Gheorghe au ratat de asemenea şansă de a egala.

 

În minutul 69, Vitor Bruno de la CFR Cluj a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. CSMS Iaşi nu a reuşit să profite, iar Andrei Cristea a ratat şi el şansa de a aduce un punct gazdelor. La ultima fază a meciului, Caparco nu s-a putut opune, cu toate eforturile, înscrierii celui de-al doilea gol, marcat de Coelho de la marginea careului.

 

După această partidă, CFR Cluj urcă pe locul 2 în play-out, cu 17 puncte, două mai puţine decât CSMS Iaşi şi cu unul peste FC Botoşani şi CSU Craiova.

 

(Sursa: ziare.com)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments