Adio, PRINCE! Artistul a fost incinerat în complexul rezidenţial în care a murit

0
92

Prince a fost incinerat într-o ceremonie funerară privată, la care au participat rudele şi prietenii apropiaţi ai artistului, sâmbătă după-amiază. Ceremonia s-a desfășurat  în complexul rezidenţial în care a murit muzicianul, aflat într-o suburbie a oraşului Minneapolis din statul Minnesota.

 

Trupul neînsuflețit al lui Prince a fost incinerat exact așa cum și-a dorit artistul.

 

Prince și-a petrecut ultimele sale ore de viață, singur, în casa lui de 10.000.000 de dolari, înainte să se stingă în liftul acesteia, la 13 ore după ce a fost văzut ultima dată în viață la o farmacie, unde părea extrem de fragil și de nervos.

 

Acesta a fost văzut intrând în casa lui Minnesota la 20.00 seara, miercuri, însă a fost găsit inconștient abia a doua zi dimineața, la ora 9.43, dându-și ultima suflare singur cuc și fără nici o persoană dragă alături, în ciuda faptului că are milioane de fani în întreaga lume. În plus, ultima persoană cu care a vorbit a fost actorul Will Smith, cu care a avut o conversație telefonică chiar în noaptea în care a murit. Prince avea joi dimineață o programare la medic și pentru că nu a ajuns și membrii staff-ul lui nu au reușit să dea de el, aceștia s-au dus la el acasă să vadă ce se întâmplă, unde au fost imediat îngenunchiați de durere, când l-au găsit inconștient.

 

Autoritățile au declarat că superstarul nu avea pe corp nici o formă de violență, fapt pentru care exclud varianta sinuciderii, în timp ce un expert în patologie a declarat că moartea lui pare  a fi o supradoză de droguri.

 

(Sursa: libertatea.ro)

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentProiect revoluţionar în medicină: VIRUŞII, folosiţi pentru distrugerea CANCERULUI
Articolul următorMerită văzută! Expoziţia de artă plastică „ÎNVIERE”, din Turnul Golia
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments