Aproape 1000 de ieșeni au mobilizat peste 105.000 de lei, ca să îmbunătățească educația! Hai la Cros să sărbătorim împreună!

0
105

Vino sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 10.00, pe Stadionul „Emil Alexandrescu”, să faci galerie la Cros pentru Școli, cel mai mare cros din oraș, pentru educație. Fii alături de Iașul activ, care nu mai așteaptă să-l prindă soarta din urmă și se implică direct în viața cetății!  970 de ieșeni s-au transformat în Campioni pentru Educație. Întâlnește-i sâmbătă, 9 aprilie, pe Stadion, când vor alerga pentru proiectele pe care le-au sprijinit. 

 Alături de 24 de ambasadori, au făcut ei înșiși fundraising pentru 21 de proiecte care schimbă experiența școlii pentru elevii ieșeni! Au mobilizat peste 105.000 de lei și jocul continuă. 

 

Participă direct la educația ieșeană și vino sâmbătă, 9 aprilie, pe Stadion, să sărbătorim Iașul care se implică. Vom face galerie și vom dona pentru proiectele pe sufletul nostru. 

 

Cros pentru Școli este cel mai mare eveniment sportiv de fundraising pentru școlile ieșene. De două ori mai mulți ieșeni participă acum la Cros, față de anul trecut. Vino alături de alergătorii individuali și de cele 62 de echipe care fug pentru Educație!  Evenimentul va fi transmis live pe Impact FM. Cros pentru Școli este organizat de Fundația Comunitară Iași, cu sprijinul HEG, sponsor principal.

 

 

Cros pentru şcoli este un eveniment sportiv aflat la a doua ediție și are drept scop strângerea de fonduri și investirea acestora în dezvoltarea comunităţilor şcolare.

 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentLISTĂ. Klaus Iohannis a aprobat propunerile de numire a 19 ambasadori
Articolul următorFostul șef al Sectorului Poliției de Frontieră Românești, condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments