ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE! Oficial de la clubul de fotbal Partizan Belgrad, bătut cu sălbăticie de fani. Directorul executiv a scăpat cu fuga (VIDEO)

0
96

Imagini șocante surprinse la intrarea pe stadionul echipei de fotbal Partizan Belgrad. Directorul executiv al clubului a scăpat ca prin urechile acului de o bătaie soră cu moartea de la fani ai propriei formații. În schimb, un apropiat al său n-a avut același noroc. A fost bătut cu bestialitate.

 

Imaginile surprinse de camerele de luat vederi ale stadionului Partizan din Belgrad sunt de o violență extremă. Pe imagini se observă cum mașina lui Milos Vazura, directorul general al clubului Partizan Belgrad, a ajuns în parcarea stadionului. Din mașină nu a coborât însă oficialul clubului, care probabil a fost informat că era așteptat de câțiva fani nervoși și n-a mai ajuns acolo.

 

Pe imagini se observă cum unul dintre bodyguarzii lui Milos Vazura a coborât din mașină și s-a pupat cu unul dintre fanii care aștepta în fața stadionului. Cei doi s-au apropiat de alți trei fani, iar dintr-o dată, fără nicio explicație, tocmai cel care-l pupase pe omul lui Vazura i-a aplicat un pumn cu care l-a culcat la pământ. Ajutat de alt „coleg”, atacatorul l-a lovit apoi violent cu picioarele pe omul căzut. Finalul atacului este răvășitor. Bodyguardul căzut pe jos era aproape inert, dar cel care l-a atacat continua să-l calce pe cap!

 

 

Celălalt bodyguard a încercat să-și salveze colegul, dar a fost repede pus cu botul pe labe de atacatori, care probabil l-au amenințat și pe el cu bătaia. Poliția a demarat o anchetă pentru identificarea atacatorilor și trimiterea lor în judecată.

 

„Vă mulțumesc tuturor pentru susținere, dar nu pot face niciun comentariu până când investigația poliției nu va fi gata”, a spus Vazura pe contul său de Facebook. „Lucrurile au mers prea departe”, a mai scris oficialul belgrădean, care, foarte probabil, era ținta principală a atacatorilor. Filmulețul cu această bătaie de o violență extremă a fost postat ieri pe net, dar a strâns deja aproape 750.000 de vizualizări.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments