Au vrut senzaţii tari şi era cât pe ce să dea colţul. Doi liceeni din Botoşani, internaţi la Psihiatrie după ce au consumat etnobotanice

0
94

Doi tineri din municipiul Botoşani au fost găsiţi de poliţiştii locali dărâmaţi de etnobotanice. Băieţii zăceau în faţa unui bloc şi nici măcar nu mai puteau să vorbească sau să meargă.

 

Doi liceeni au fost depistaţi joi de poliţiştii locali, dărâmaţi, cel mai probabil, de etnobotanice, în faţa unei scări de bloc. Tinerii au fost duşi de urgenţă la spital.

 

Un echipaj de Poliţie Locală patrula, în jurul orei 12.00, în spatele blocurilor din apropierea intersecţiei străzii Primăverii cu Octav Onicescu. Este o zonă retrasă, unde puştii de liceu se ascund să fumeze.Tocmai de aceea patrula s-a şi îndreptat în acea zonă.

 

În faţa unei scări de bloc, poliţiştii au găsit doi tineri, probabil elevi de liceu, aproape catatonici. Nici măcar nu se mai puteau mişca şi vorbi.

 

Poliţiştii au chemat de urgenţă o ambulanţă care i-a transportat pe amândoi la Spitalul de Psihiatrie din Botoşani. Acolo vor fi evaluaţi şi, dacă se impune, internaţi. Se bănuieşte că cei doi puşti au dorit să încerce senzaţii tari şi au consumat etnobotanice. Doza a fost prea mare, iar efectele prea puternice şi au rămas ţintuiţi în faţa scării de bloc.

 

(Sursa: adevarul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments