Balada Mioriţa, varianta 2016: ciobani din Cluj, bătuţi crunt de luptători MMA

0
231

Un cioban şi un angajatul de-al său au ajuns pe mâna chirurgilor din Cluj-Napoca după ce au fost atacaţi şi bătuţi crunt de patru persoane. Mai mult, se pare că unul dintre atacatori este un luptător MMA. Agresorii sunt încă în libertate, dar poliţiştii se află pe urmele lor.

Un apropiat al uneia dintre victime, un cioban din comuna Jucu de Sus, judeţul Cluj, a povestit că fost atacat de patru agresori. Bărbatul a ajuns pe masa de operaţii la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, în timp ce angajatul său de la stână a ajuns la Clinica de Ortopedie, având fracturi deschise la nivelul membrelor, scrie Vocea Transilvaniei.

Se pare că scandalul ar fi pornit de la faptul că oile ciobanului au intrat pe păşunea aflată în proprietatea părinţilor unuia dintre agresori. Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Boie, a precizat că poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală 7 Gherla desfăşoară activităţi în urma unei plângeri privind infracţiunea de lovire şi alte violenţe sub îndrumarea şi supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla.

„Incidentul a avut loc pe data de 5 aprilie, în jurul orei 19:00, iar poliţiştii lucrează la prinderea şi tragerea la răspundere legală a agresorilor”, a a explicat oficialul.

 

 

(Sursa: voceatransilvaniei.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. Ce se află, de fapt, în coada unui şarpe cu clopoţei?
Articolul următorFOTO. La un pas de TRAGEDIE: autocar rămas blocat într-un şanţ, pe Transrarău, în județul Suceava
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments