Caz închis. Caroline Garcia: „Nu am jignit-o pe Irina Begu. Aceste informaţii sunt complet false”

0
96

Acuzată ca ar fi făcut-o pe Irina Begu „ţigancă împuţită” în timpul meciului direct disputat la Charleston, franţuzoaica Caroline Garcia a reacţionat, miercuri.

 

Sportiva din Hexagon a publicat pe un cont de socializare, dar şi pe site-ul competiţiei, un răspuns în care neagă faptul că ar fi folosit cuvinte jugnitoare la adresa Irinei Begu, care a câştigat acel meci, scor 6-4, 2-6, 7-6.

„Aş vrea să vorbesc despre comentariile care au apărut în presă despre mine, după meciul de luni cu Irina-Camelia Begu (România). Aceste informaţii sunt complet false. Am avut întotdeauna respect pentru adversarii mei şi fără îndoială că nu am spus acele cuvinte, nu am jignit, aşa cum am fost acuzată. Totodată, alertată de acest zvon fals, WTA a închis acest caz, după cum a şi anunţat. Vă mulţumesc!”, a precizat Caroline Garcia.

De altfel şi Women’s Tennis Association (WTA) a reacţionat imediat după acest scandal, notând, după investigarea cazului:  „Cel mai înalt nivel de comportament profesional pe terenul de tenis e extrem de important pentru WTA şi orice mai prejos e inacceptabil. După investigaţii amănunţite, nu am găsit nicio dovadă în suportul acestor acuzaţii. Cazul este închis”.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments