Cele mai subtile trucuri pentru a atrage toate privirile bărbaților

0
269
FOTO: pinterest.com
Nu trebuie să fii ostentativă, prea curajoasă sau să ieşi din zona ta de confort. Poţi deveni mai sexy într-un mod foarte natural. Nu trebuie să te simţi falsă, încercând să pari ceva ce nu eşti. A fi sexy ţine în special de atitudine, dacă tu te simţi sexy şi ceilalţi te vor percepe astfel.

 

1. Află ce înseamnă pentru ţine a fi sexy
Creează-ţi propria definiţie despre ce înseamnă a fi sexy. Identifica ce anume ţi se pare sexy. Poate îţi place un stil mai conservator, poate preferi o imagine mai naturală, sau poate ai un stil de pin-up girl. Sau poate îţi place să mixezi diverse stiluri pentru a-ţi construi popriul stil.

 

2. Găseşte o sursă de inspiraţie
Dacă ţi se pare complicat, încearcă să îţi pui în practică ideile sau găseşte-ţi un mentor. Dacă îţi place stilul hollywoodian, Audrey Hepburn poate fi o sursă de inspiraţie. La ea vei regăsi elegantă, graţie, frumuseţe sofisticată. Dacă optezi pentru o imagine mai curajoasă, plină de senzualitate, atunci imaginea lui Marlyn Monroe este ceea ce îţi trebuie. Marlene Dietrich îţi poate fi muza dacă stilul tău este unul androgin. Te pot inspiră Madonna, Lady Gaga, Emma Stone, nu contează! Nu există modele corecte şi modele greşite! Oricine te poate inspiră şi nu trebuie neapărat să fie o celebritate.

 

3. Cine eşti tu?
Pentru a fi cu adevărat sexy, trebuie să te cunoşti pe ţine. Nu ai vrea să îţi construieşti o masca şi să nu te reprezinte. Trebuie să te cunoşti foarte bine că să ştii ce ţi s-ar potrivi. Vezi ce îţi place şi ce nu, care îţi sunt hobby-urile, care sunt subiectele care te interesează, care este stilul tău actual. Nu trebuie să te schimbi complet, mai ales dacă vrei că această schmbare să fie subtilă.

 

4. Alegeri vestimentare sexy
Sunt multe feluri în care poţi fi sexy şi nu toate sunt despre cum arăţi. Totuşi, alegerile vestimentare sunt importante. Dacă te atrag dantelă, perlele, chifonul, găseşte o modalitate de a le integra în garderoba ta zilnică, indiferent dacă te duci la şcoală, la job sau la o întâlnire. Orice fel de îmbrăcăminte poate fi purtată în multe feluri. Spre exemplu, dacă pielea ţi se pare sexy, nu înseamnă neapărat că trebuie să optezi pentru pantaloni mulaţi de piele, poţi la fel de bine să porţi o jachetă sau o rochie de piele. Şi nu uită de accesorii…

 

5. Cât mai multă încredere în ţine
Nimic nu e mai sexy decât încrederea în sine. Nu e vorba despre aroganţă sau atitudine superioară, ci pur şi simplu despre încredere în sine. Este ceea ce te face să te simţi bine în pielea ta fără să îi facă pe ceilalţi să se simtă prost. În plus, dacă tu nu te consideri frumoasă, sexy, senzaţională, de ce te-ai aştepta că ceilalţi să te privească astfel?

 

6. Zâmbeşte!
Zâmbetele sunt sexy. Punct! Cine poate rezistă unui zâmbet larg, sincer, radiant? Fericirea, de asemenea, este sexy. Până la urmă, nu este vorba despre haine, tunsoare sau machiaj (deşi îţi pot da mai multă încredere în ţine), este vorba despre cum te simţi!

 

7. Comunicare non-verbală
Privirea este foarte importantă. Indiferent că flirtezi sau doar îţi zâmbesc ochii, privirea poate transmite tot felul de emoţii şi poate fi foarte sexy. Şi, de asemenea, o privire pătrunzătoare denotă şi multă încredere în propria persoană, ceea ce este, din nou, sexy.

 

 

Citește continuarea AICI

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments