Concursul de interpretare critică „Garabet Ibrăileanu”, la a douăsprezecea ediţie

0
711

Sâmbătă, 9 aprilie, 2016, la Colegiul Naţional „Garabet Ibrăileanu” din Iaşi se va desfăşura a douăsprezecea ediţie a Concursului de interpretare critică „Garabet Ibrăileanu”.

 

Manifestarea va reuni 400 de participanți, elevi din clasele a IV-a – a XII-a, provenind din mai multe județe ale țării, dar și din Republica Moldova. Concursul are drept scop evidențierea tradițiilor culturale ieșene, marcate de spiritul critic instituit, la inceputul secolului trecut, de redactorul „Vieții românești”.

 

De asemenea, organizatorii au în vedere cultivarea gândirii critice a tinerilor și a interesului pentru lectură, în relație cu operele literare publicate în contextul cultural actual. Secțiunea on-line a concursului promovează reprezentarea plastică a textului literar, cu precizarea corespondențelor de expresie și interpretare. 

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCampania de strângere de fonduri ”DIFERIŢI DAR ÎMPREUNĂ”, la Liceul Tehnologic Special “Vasile Pavelcu” Iaşi
Articolul următorMascaţii de la Crimă Organizată au răscolit aproape toate judeţele Moldovei în căutarea membrilor unei grupări de evazionişti
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments