Conferință Națională de Stomatologie, în perioada 7-8 aprilie, la Iași

0
259

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii, Clinica de Stomatologie Pediatrică din Iaşi organizează în perioada 7-8 aprilie 2016 a XXII-a ediţie a Conferinţei Naţionale „Prevenirea Afecţiunilor Stomatologice” şi Simpozionul Naţional al Asociaţiei Naţionale de Stomatologie Pediatrică din România.

„Vă invităm să luaţi parte la deschiderea festivă,  joi 7 aprilie 2016 ora 9.00 la Muzeul Unirii din Iaşi. La acest moment vom serba impinirea a 95 de ani de către domnul Prof. Univ. Dr. Mircea Rusu, întemeietorul Clinicii de Stomatologie Pediatrică din Iaşi, prima clinică OMS din România. De asemenea vă fi lansat albumul „Fereastra din stradă Lapusneanu” cuprinzând picturile murale din Clinica de Stomatologie Pediatrică.

Începând cu ora 10, lucrările vor continua cu conferinţele susţinute de medicii specialişti.

La ora 11 se va desfăşura cursul Prof. Dr. Alain Bery, expert la Curtea de Apel din Pariş, în cadrul căruia vă fi abordată tema privind gestionarea malpraxis-ului în practică medico-dentara, ortodontica şi chirurgicală.

În paralel cu lucrările Conferinţei, în intervalul orar 10-12, joi 7 aprilie, se va desfăşura la Teatrul Luceafărul  concursul „Periuţa fermecată” cu participarea copiilor de la 3 grădiniţe din Iaşi. Vă aşteptam la Muzeul Unirii, joi 7 aprilei 2016, orele 9.” a declarat Prof. Univ. Dr. Irina Zetu de la Universitatea de Medicină şi Farmacie Gr.T. Popa Iaşi.
 

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments