Cristi Borcea a dat în judecată ANAF şi DNA

0
81

Cristi Borcea şi fosta soţie, Mihaela, solicită ridicarea sechestrului de pe vila din Pantelimon, astfel că a intentat acţiune în instanţă împotriva ANAF şi a DNA. Dosarul a ajuns pe masa judecătorilor Tribunalului Bucureşti.

 

Săptămâna aceasta, la Tribunalul Bucureşti a fost înregistrat un dosar în care Mihaela Mariana Borcea şi Cristian Borcea au acţionat în instanţă Direcţia Naţionala Anticorupţie şi Fiscul din Ilfov, solicitând ridicarea sechestrului asigurător asupra vilei. Totodată, pe lângă DNA şi Fisc, Mihaela şi Cristi Borcea au dat în judecată şi Oficiul de Cadastru Ilfov, transmite B365.ro.

 

În februarie anul acesta, Cristi Borcea a fost trimis în judecată de DNA într-un nou dosar. Borcea este acuzat că, alături de Ioan şi Victor Becali, i-a dat mită unei judecătoare pentru a amâna în mai multe rânduri judecarea Dosarului Transferurilor, mai arată sursa citată.

 

 

(Sursa: b365.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentLa un pas de TRAGEDIE: opt tineri cazați la o cabană din județul Suceava au scăpat cu viață dintr-un incendiu
Articolul următorȘase mii de burse pentru absolvenţii din Basarabia, oferite în 2016 de România
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments