Doi ani de închisoare cu suspendare pentru un german care a ucis o adolescentă din Brașov într-un accident auto

0
110

Un cetăţean german care în 2014 a ucis o copilă de 16 ani într-un accident auto în localitatea Hălchiu, județul Brașov, a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare, cu suspendare.

 

Judecătoria Braşov l-a condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare cu un termen de încercare de patru ani, pentru infracţiunea de ucidere din culpă pe cetăţeanul german cu reşedinţa în România, Frank Schulz după ce din vina acestuia o minoră a murit.

 

Adolescenta de 16 ani a murit, în noaptea de 14 octombrie 2014, în mașina germanului, pe DJ112 A, când, în jurul orei 3.30, şoferul de 55 de ani, care conducea cu viteză excesivă, a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina într-un stâlp de beton de pe marginea străzii.

 

Decizia este în primă instanţă şi poate fi atacată cu apel în zece zile de la comunicare. Cetăţeanul german cu reşedinţa în România, Frank Schulz, mai este obligat să presteze 90 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii, precum şi să urmeze un curs de pregătire şcolară sau de formare profesională.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCel puţin 14 morţi în Siria după ce forţele guvernamentale au bombardat un spital
Articolul următorALERTĂ! Tiraspolul și-a plasat unitățile de apărare antiaeriană în stare de luptă
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments