Donald Trump pierde voturi importante: nu va putea fi votat de doi dintre copiii săi

0
72

Donald Trump beneficiază de mai puțin sprijin din partea familiei decât se aștepta. Miliardarul considerat favorit pentru învestitura republicană la alegerile prezidențiale din SUA nu va putea fi votat de doi dintre copiii săi în cadrul alegerilor primare din statul său, New York.

 

Donald Trump a fost cel care a anunțat că nu va beneficia de votul a doi dintre copiii săi. Motivul este unul incredibil. Ivanka și Eric Trump nu s-au înregistrat la timp pentru a vota în alegerile primare republicane din 19 aprilie, relatează nydailynews.com.

 

„Nu erau conștienți de reguli și nu s-au înregistrat. (…) Deci Eric și Ivanka nu vor vota. Se simt foarte, foarte vinovați. Dar este ok.  Cred că trebuia să se înregistreze cu un an în avans și nu au făcut-o”, a declarat Donald Trump la Fox News, potrivit sursei citate

 

Donald Trump a glumit pe această temă, spunând că le va tăia alocația copiilor săi. Cu toate acestea, celălalt fiu al lui Donald Trump, Donald Trump Jr., precum și soția sa, Melania Trump, s-au înregistrat ca republicani și vor putea să voteze.

 

În alegeri primare închise, cum ar fi New York, numai alegătorii înregistrați la un partid specific — republican sau democrat — pot lua parte la acest vot primar al partidului.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments