Drogurile nu i-au dat aripi. Un ieşean aflat sub influenţa stupefiantelor s-a aruncat pe geam de la etaj

0
91

Foto: Libertatea

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, aflat sub influenţa stupefiantelor, s-a aruncat, azi-dimineaţă de la geamul locuinţei sale, aflate la etajul unu al unui imobil din Iaşi.

 

Scene de groază, la prima oră a dimineții în cartierul Păcurari, din municipiul Iași. Un individ a spart un geam al apartamenului său și s-a aruncat în gol. Văzându-l inert pe caldarâm, martorii incidentului au sunat imediat la 112, iar la fața locului a ajuns în cel mai scurt timp o ambulanță SMURD. Medicii i-au acordat primul ajutor și l-au transportat de urgență la spital, scrie Libertatea.

 

Potrivit medicilor, victima s-a les cu traumatism cranio-cerebral, fracturi la nivelul membrelor inferioare, contuzie toraco-abdominală și multiple plăgi tăiate la nivelul membrelor.

 

Foto: Libertatea

Se pare că este vorba de un consumator cronic de droguri, care locuiește cu părinții în apartamentul de unde s-a aruncat. La momentul respectiv acesta era singur acasă și consumase stupefiante.

 

Starea lui este acum stabilă, urmând ca după externare să fie transferat la Institutul de psihiatrie Socola pentru tratament de specialitate.

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentFetiţă de numai 5 ani, violată de concubinul mamei. Pedofilul trecea drept „un om cumsecade” printre vecini
Articolul următorAcolo unde legea este făcută de interlopi. Bătăuşul salvamontistei din Straja scapă de acuzaţii: toate victimele şi-au retras plângerile (VIDEO)
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments