EXCLUSIV. Liberalii ieşeni au evitat dezastrul în ultima clipă. Lista candidaţilor PNL pentru Consiliul Judeţean

0
160

Liberalii ieşeni au reuşit aseară, după negocieri aprinse, să definitiveze lista candidaţilor pentru Consiliul Judeţean. Asta după ce, iniţial, senatorul Dumitru Oprea ameninţase cu  retragerea candidaturii în cazul în care oamenii susţinuţi de el nu se vor afla pe locuri eligibile.

 

Supărarea senatorului Oprea, nominalizat de liberali pentru şefia CJ Iaşi, venea din faptul că o parte din oamenii săi de încredere din vechiul PDL nu se aflau pe locuri eligibile. Unul dintre ei este şi Liviu Bulgaru, trimis în judecată pentru fapte de corupţie. Oprea l-a adus pe lista de la CJ şi pe liberalul Marius Dangă, fost viceprimar în perioada USL, “expulzat” de pe lista de consilieri locali unde Marius Bodea, candidatul PNL pentru Primăria Iaşi, a impus pe locuri eligibile nume noi.

 

Iată lista cu noile nume de candidaţi PNL pentru CJ Iaşi:

  1. Dumitru Oprea
  2. Daniel Minciună
  3. Cătălin Moroşanu
  4. Marius Dangă
  5. Liviu Bulgaru
  6. Petru Avram
  7. Vasile Cotiugă
  8. Liviu Brătescu
  9. Sorin Flutur
  10. Sorin Afloarei
  11. Constantin Şerban

În urma negocierilor, cea mai nemulţumită a ieşit senatoarea Mihaela Popa care a arătat că pe lista cu locuri eligibile nu se află nicio femeie.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentMihai Chirica a intrat oficial în cursa pentru Primăria Iaşi
Articolul următorRezultate de excepţie pentru elevii din Iaşi la Olimpiada Naţională de Limbi Romanice: 13 premii şi menţiuni
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments