Fostul ministru Constantin Niţă, audiat la DNA

0
79

Fostul ministru delegat pentru energie, Constantin Niţă, este audiat la DNA. El a fost citat de procurori într-un dosar de corupţie și a venit însoțit de avocat.

 

Constantin Niţă a anunţat la sfârşitul lunii martie că se va retrage din viaţa politică. El a fost plasat sub control judiciar de procurorii anticorupție care-l acuză de trafic de influență. El trebuie să plătească o cauțiune de 150.000 de lei.

 

Fost ministru al energiei, Constantin Niţă a fost audiat ca martor, în 2013, în dosarul „Mită pentru Hidroelectrica”, privind negocierea unui contract pentru vânzare de energie ieftină în valoare de peste 260 de milioane de euro. La acea vreme, spunea că respinge orice acuzaţie privind implicarea sa în acest scandal.

 

Constantin Niţă este de profesie economist, iar în trecut el a mai ocupat funcţia de ministru al IMM-urilor şi ministru al economiei.

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentDacian Cioloș a vorbit la Iași în dialect moldovenesc: „Începem pregătirile pentru construcția autostrăzii Târgu Mureș – Iași”. Proiecte de 12 miliarde de euro pentru Moldova
Articolul următorDELPHI caută studenți „inteligenți, inovativi și motivați” de la UTI. Vezi ce specializări au prioritate
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments