Gest de eternă prețuire și recunoștință: stadionul din Târgu Frumos va purta numele fostului primar comunist Neculai Rățoi

0
156

Gest de recunoştinţă din partea politicienilor din Târgu Frumos pentru Neculai Răţoi, fostul edil comunist al localităţii, în perioada 1981 – 1983 și câteva luni după Revoluţie. Administraţia locală a hotărât astăzi ca Stadionul din oraş să îi poarte numele, mai ales că acesta a fost construit în perioada în care politicianul decedat recent s-a aflat la cârma aşezării, scrie BitTV.info.

 

Proiectul a fost iniţiat de edilul Ionel Vătămanu şi adus pe masa consilierilor locali în şedinţa ordinară care a avut loc începând cu ora 15.00 la sediul Primăriei.

 

Proiectul a primit vot favorabil din partea consilierilor locali şi urmează ca după sărbători să se întocmească documentaţia necesară pentru schimbarea denumirii stadionului. De asemenea, la sfârşitul şedinţei consilierii au păstrat un moment de reculegere în memoria fostului edil comunist al orașului, Neculai Răţoi, înmormântat ieri cu mare alai la Pașcani, oraș pe care, de asemenea, l-a condus cu mână de fier după Revoluție.

 

(Sursa: BitTV.info)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments