I-a făcut pocinogul patronului! Botoşănean beat criţă, proiectat cu maşina firmei în copacii de pe marginea drumului

0
109

Accident rutier mai puţin obişnuit petrecut în apropierea localităţii botoşănene Băiceni.

 

La volanul unei autoutilitare marca VW se afla un salariat al societății Agrofarm Serv, care circula dinspre Botoșani. Din spusele oamenilor care locuiesc în apropiere, conducătorul auto circula cu viteză foarte mare. Din acest motiv, la un moment dat, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, a izbit un mal de pământ, după care mașina a fost întoarsă la 180 de grade și proiectată în niște copaci, relatează Botoşăneanul.

 

La locul accidentului au ajuns echipaje ale Biroului Rutier Botoșani care l-au testat pe șofer cu aparatul alcooltest. A reieșit că acesta avea o alcoolemie de 1,48/  miligrame alcool pur în aerul expirat.

 

Bărbatul a fost urcat în mașina Poliției și a fost transportat la Spitalul Județean pentru recoltare de probe biologice.

 

În zonă a ajuns și șeful său, patronul societății distribuitoare de produse pesticide, sământă și fertilizanți, care și-a pus mâinile în cap când a văzut în ce stare se află mașina. Aceasta era avariată pe partea frontală și cea laterală, iar administratorul societății a solicitat o platformă pentru a o duce la reparat.

 

 

(Sursa: botosaneanul.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments