Lansare politică finalizată tragic, la Botoşani. Un simpatizant PNL a murit înecat cu un mic

0
129

Final tragic de lansare politică duminică, la Ipoteşti. Peste 200 de membri şi simpatizaţi ai Partidului Naţional Liberal, au participat  la lansarea oficială a candidaturii Anetei Gireadă la funcţia de primar al comunei botoşănene Mihai Eminescu.

 

După evenimentul ce a avut loc în amfiteatru, afară s-a pregătit o masă. Unuia dintre participanţi, un bărbat în vârstă de 41 de ani i s-a făcut rău şi a leşinat. I-a fost acordat primul ajutor, la masa fiind prezent şi un cadru medical. În scurt timp a ajuns şi un echipaj SMURD de Terpaie Intensivă Mobilă. Medicii l-au resuscitat minute în şir, din păcate fără rezultat, scrie Botoşani Necenzurat.

 

Din gâtul bărbatului a fost scoasă o bucată de mic, iar cel mai probabil acesta s-a înecat. În plus, din spusele martorilor bărbatul era în stare de ebrietate şi suferea de epilepsie.

 

Deputatul Verginel Gireadă spune că bărbatul nu a fost invitat la eveniment şi că ar fi venit singur, după ce a fost la meci pe stadionul din Ipoteşti.

 

(Sursa: botosaninecenzurat.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedent„Friends, Freunde, Amis” – Concurs de multilingvism pentru elevi
Articolul următorVanghelie păleşte în faţa acestui candidat PSD: „Nu ştiu în măsură să spun ezact despre acest lucru. Nici n-am vrut să aşa, am fost de altă opţiune” (VIDEO)
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments