Liceul Pedagogic „Vasile Lupu” din Iaşi, din nou primul pe podiumul etapei naţionale a Olimpiadei de Pedagogie –Psihologie licee pedagogice

0
395

În perioada 17 – 20 aprilie 2016 elevii Liceului Pedagogic „Vasile Lupu” din Iași au participat la etapa națională a Olimpiadei de Pedagogie – Psihologie pentru liceele și colegiile pedagogice din toată țara. Concursul s-a desfășurat la Craiova și a avut participant din toate județele țării.

 

Rezultatele obținute de elevii ieșeni au situat Liceul Pedagogic „Vasile Lupu” din Iași, la fel ca și anul trecut,  pe primul loc al podiumului olimpiadei astfel: eleva Valeriu Maria – Laura din clasa a XI- a a obținut locul I la disciplina Managementul clasei de elevi, fiind premiată și pentru faptul că a obținut cea mai mare medie din concurs, respectiv 9,80  cu singura notă de zece acordată în concurs de unul dintre evaluatori. De asemenea, eleva Coneschi Camelia – Mihaela, tot din clasa a XI- a a obținut locul al II- lea la disciplina Managementul clasei de elevi cu media 9,70.

 

La clasa a XII- a, la disciplina Psihologia educației, eleva Grigoriu Dumitrița – Daniela a obținut locul I, cu media 9,20, iar la clasa a IX- a, disciplina Introducere în pedagogie și teoria și metodologia curriculumului eleva Dascălu Nicoleta – Andreea a obținut Mențiune cu media 8,95.

 

Premii speciale au obținut elevii Chelaru Cristina – Ionela, clasa a XI- a la disciplina  Psihologia vârstelor, Rusu Mihai –Cosmin, clasa a X- a la disciplina Psihologie generală și Mențer Elena – Loredana, clasa a X- a, disciplina Teoria și practica instruirii și evaluării.

 

Elevii au fost coordonați de profesor Vasilica Botezatu, profesor Florin Tătărușanu,  profesor Ion Cucuteanu și de directorul unității, profesor Mihaela Ungureanu.

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentCAZ ŞOCANT pe masa magistraţilor ieşeni. În loc să aibă grijă de fete, le-a batjocorit în ultimul hal pe un câmp
Articolul următorSurpriză pentru ieşeni la redeschiderea Palatului Culturii: Expoziția „Artă şi ceremonial la mesele regale”
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments