Manny Pacquiao s-a retras oficial din activitate. Vrea să se implice în politică

0
101

FOTO: flickr.com

Manny Pacquiao a agăţat mănuşile în cui după ce l-a învins la puncte pe americanul Timothy Bradley. După ce şi-a încheiat cariera sportivă, Pacquiao vrea să se implice în politică. 

 

În ultima sa luptă înainte de retragere Manny Pacquiao l-a învins pe Timothy Bradley în fața spectatorilor de la Las Vegas. Arbitrii i-au acordat boxerului din Filipine o victorie unanimă cu 116-110, 116-110 și 116-110, Pacquiao trimițându-l de două ori pe pugilistul american la podea, în rundele a şaptea și a noua, potrivit Publika.md.

 

Manny Pacquiao a cucerit centura WBO la categoria semimijlocie şi şi-a încheiat cariera sportivă în vârstă de 37 de ani: „Sunt trist, deoarece corpul meu este în continuare OK. Aţi văzut acest lucru astăzi, însă trebuie să acord mai multă atenţie familiei mele.”  După ce și-a agăţat mănuşile în cui, fostul pugilist vrea să-şi îmbrățișeze cariera de politician. Luna viitoare, în Filipine, au loc alegeri în Senat, iar Pacquiao este favorit să obțină unul dintre cele 12 locuri libere: „Vreau să ajut oamenii din Filipine. Aceasta este prioritatea mea pentru ziua de azi.”

 

Partida dintre Pacquiao şi Bradley a fost urmărită cu sufletul la gură de mii de oameni în Filipine. Filipinezul, a cărui carieră de profesionist a început în ianuarie 1995 cu o bursă de 19 euro, a reușit a 58-a sa victorie, dintre care 38 prin knock-out, față de 6 înfrângeri și 2 egaluri.  Manny Pacquiao a strâns din box o avere estimată la 500 milioane dolari, dintre care 20 milioane numai la meciul său de adio.

 

 

(Sursa: publika.md)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments