O nouă intervenție a salvatorilor ieșeni în Republica Moldova (VIDEO)

0
100

De ajutorul echipajului medical aerian SMURD a avut nevoie sâmbătă 23 aprilie, un tânăr de 20 de ani care în dimineața zilei de miercuri, a fost implicat într-un accident rutier în apropiere de satul Prepelița, raionul Sângerei din Republica Moldova.

A fost nevoie de ajutorul salvatorilor, pentru descarcerarea tânărului dintr-un mijloc de transport, ca urmare a impactului dintre două mașini. După câteva zile de internare la spitalul din Sângerei, specialiștii medicali de acolo au considerat necesar ca persoana să fie adusă la un spital din Chișinău, pentru îngrijiri medicale ulterioare.

 

Odată solicitat un elicopter SMURD, care a decolat de la Iași, ajutorul a venit către spitalul din Sângerei, de unde și a fost preluat pacientul, suferind, din ultimele informații, poliumatrism. Sâmbătă la ora 13:26 minute, elicopterul SMURD a aterizat pe stadionul DINAMO din Chișinău, unde era așteptat de către un echipaj 903, pentru a fi preluat și transportat la Spitalul de Urgență.

 

Pe parcursul zborului, tânărul a fost supravegheat de către un echipaj de medici SMURD, pentru a monitoriza situația pacientului. Potrivit statisticii, aceasta este a șaptea operațiune aero-medicală SMURD, înregistrată pe teritoriul Republicii Moldova.

 

 

(Sursa: realitatea.md)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments