Oscar Pistorius – CRIMĂ CU PREMEDITARE. O nouă teorie tulbură apele în cel mai mediatizat caz de omor din Africa de Sud

0
135

Foto: The Telegraph

Oscar Pistorius ar fi lovit-o cu o bâta pe Reeva Steenkamp, înainte să o împuşte mortal, potrivit unei cărţi scrise despre cazul care a şocat Africa de Sud. În fața instanţei, campionul paralimpic a susţinut că a împuşcat-o prin uşa de la baie, după ce a confundat-o cu un hoţ. După ce şi-a dat seama de confuzie, sportivul a afirmat că a folosit bâta pentru a sparge uşa.

 

Autorii cărții “Oscar vs. The Truth,” Calvin și Thomas Mollet, susțin însă că bâta ar fi fost folosită de sportiv înainte. Aceștia au analizat fotografiile cu trupul neînfulețit al Reevei Stenkamp și au găsit vâtăi pe spatele ei care ar fi fost provocate de loviturile cu bâta. Dacă este adevărat, înseamnă că Reeva încerca să scape de Oscar și că de aceea s-a baricadat în baie.

Autorii cărții susțin, totodată, că în ziua în care Reeva Steenkamp a fost împușcată de Oscar Pistorius, cei doi s-au certat timp de mai bine de o oră. Disputa nu ar fi avut loc doar în dormitor, ci în toată casa.

“Oscar s-a dus după ea cu bâta de cricket, înfuriat că ea s-a încuiat în baie, și pentru a o speria, a lovit ușa de mai multe ori”, au scris autorii.

 

Foto: The Guardian

De astfel, un vecin a auzit țipetele unei femei. “Estelle van der Merwe a spus că nu putea să audă cuvintele sau ce spunea, dar având în vedere tonalitatea vocii, era convinsă că era o femeie. Se auzea ca și cum o femeie se certa cu cineva, deși nu s-a auzit o a doua voce”, mai scrie în carte, potrivit The Metro.

 

Oscar Pistorius a împușcat-o de patru ori pe iubita sa, Reeva Steenkamp, în baia locuinței sale. Cazul care a șocat Africa de Sud a avut loc chiar de Ziua Îndrăgostiților, în 2013. Atletul paralimpic a susținut mereu că a confundat-o cu un intrus.

 

Un verdict de omor prin imprudenţă a fost modificat în luna decembrie a anului trecut, iar verdictul de crimă a fost introdus în locul său.

 

 

(Sursa: libertatea.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentVIDEO. Imagini de groază. Fetiţă luată pe sus de o tornadă. Totul s-a întâmplat chiar în curtea şcolii
Articolul următorTupeu maxim. Hoţii din Ploieşti au lăsat fără portofel un inspector OPC chiar în timpul unui control
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments