Piedone recidivează: şi-a depus din nou candidatura

0
71

Nici indignarea unora dintre supravieţuitorii şi rudele celor care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei de la Colectiv, nici instanţa şi nici Maria Grapini nu au putut să-l oprească pe Piedone să candideze.

 

Acuzat că, deşi a anunţat că iese din viaţa politică după tragedia de la Colectiv, acum s-a hotărât „să calce pe cadavre” şi să candideze din nou, Cristian Popescu Piedone a intrat oficial în cursa pentru Primăria Sectorului 4.

 

Fostul edil şi-a depus candidatura din partea Partidului Puterii Umaniste – Social Liberal, în cursul zilei de sâmbătă, în ciuda nemulţumirii Mariei Grapini, copreşedintele acestei formaţiuni.

 

Reamintim că Piedone a demisionat din funcţia de primar după ce miile de oameni care s-au revărsat în stradă, revoltaţi de drama din Colectiv, i-au cerut demisia. Lui Piedone i s-a reproşat că, deşi avea doar două cluburi în tot sectorul, nu s-a asigurat că acestea funcţionează corect, la standarde care să nu pună în pericol viaţa cetăţenilor.

 

Iniţial arestat preventiv pentru infracţiunile de abuz în serviciu şi fals intelectual în legătură cu autorizarea Clubului Colectiv, edilul a fost pus rapid în libertate. Cazul este cercetat, în continuare, de procurorii DNA.

 

Cristian Popescu Piedone a decis recent să revină în prim – planul politicii româneşti şi intenţionează să obţină un nou mandat de primar al Sectorului 4.

 

Revoltaţi, unii dintre supravieţuitori şi rude ale celor care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei de la Colectiv, precum şi avocatul Gheorghe Piperea, i-au contestat în instanţă candidatura.

 

Deşi Tribunalul Bucureşti i-a respins candidatura pentru diverse nereguli legate de lista de semnături, fostul edil nu s-a lăsat descurajat şi-a şi-a depus din nou candidatura în timp util, din partea Partidului Puterii Umaniste – Social Liberal.

 

(Sursa: Epoch Times România)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentSemimaratonul Iaşi 2016 a fost câştigat de un sportiv din Republica Moldova
Articolul următorRămâni mască! Cât costă cei mai scumpi pantofi sport din lume. Cu banii ăştia în România eşti boier
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments