Primele semne de început de campanie electorală la Iaşi: două corturi de la ALDE au fost furate

0
207

Candidatul ALDE la funcţia de primar al Iaşului, Radu Botez, a susţinut ieri că i-au fost furate două corturi, din zona Nicolina şi Păcurari, pe parcursul acestei săptămâni.  

 

„Am constatat cu amărăciune că a înce­put o campanie de strângere de corturi, nu una de strângere de semnături. Ne-au dispărut două corturi, ultimul în jurul orei 22.00, joi seară, în Păcurari. Acel cort era amplasat în zona unei camere de supraveghere, sperăm ca Poliţia Locală să-i identifice pe autori“, a spus Botez citat de „Ziarul de Iaşi”.

 

El a precizat că prejudiciul se apropie de 1.000 euro. „Este un act total neplăcut, iar pentru noi şi financiar este un mi­nus“,a adăugat şeful organizaţiei municipale a ALDE. Reprezentanţii Poliţiei Locale au precizat ieri că vor demara o verificare după ce vor primi o sesizare oficială din partea ALDE. În acelaşi timp, Botez a precizat că îşi va depune candidatura la funcţia de primar al Iaşului în cursul zilei de luni.

 

Până vineri după-amiază, niciunul dintre cei 11 candidaţi anunţaţi nu şi-a depus candidatura. În schimb, sâmbătă şi duminică sunt aşteptate primele dosare la biroul electoral de circumscripţie. In­clusiv primarul interimar Mihai Chirica îşi va depune candidatura duminică, în jurul orei 14, conform unor surse. De asemenea, în cursul zilei de sâmbătă este aşteptat la biroul electoral candidatul independent Andrei Postolache.

 

(Sursa: ziaruldeiasi.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentInterpretează romanţe precum Ioana Radu. Vasilica Tătăru: „ Muzica este un har pe care mi l-a dat Dumnezeu!“
Articolul următor70 de bătrâni de la căminul pentru persoane vârstnice din Solca, la un pas de a fi scoşi în stradă. Trăiesc din mila oamenilor
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments