Probleme de sănătate pentru şeful Senatului. Cura de slăbire l-a împiedicat să ajungă la serviciu

0
83

O cură de slăbire îl împiedică pe Preşedintele Senatului să meargă la serviciu. Al doilea om în stat şi-a anulat toate întâlnirile programate pentru astăzi. Un comunicat de presă al Senatului arată că „pe fondul unor activităţi politice care l-au solicitat fizic în mod deosebit, dar şi din cauza unei diete hipocalorice, Călin Popescu Tăriceanu a manifestat o stare de slăbiciune”.

 

Medicii i-au recomandat şeful Camerei Superioare să-şi reducă temporar activităţile şi să îşi ajusteze dieta.

Călin Popescu Tăriceanu are 64 de ani, iar pe lângă funcţia de preşedinte al Senatului el este şi copreşedinte al ALDE, partid aflat în precampanie electorală.

Pe fondul unor activităţi politice intense care l-au solicitat fizic în mod deosebit coroborate cu o dietă alimentara hipocalorică, domnul Călin Popescu-Tăriceanu a manifestat o stare de slăbiciune, motiv pentru care medicii i-au recomandat o reducere temporară a activităţilor şi o ajustare a dietei.

 

La sfârşitul săptămânii trecute, şeful Senatului a participat alături de ceilalţi lideri ALDE la lansarea oficială a candidaturii lui Radu Botez pentru Primăria Iaşului.

 

 

(Sursa: digi24.ro)

0 0 votes
Article Rating


Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments