Reginele Internetului: TOP 5 pisici faimoase și defectele lor genetice

0
1498

Pisicile sunt cu siguranta Reginele Internetului. Ele au reusit peste noapte sa cucereasca toate platformele de socializare si orice poza cu feline aduna LIKE-uri mai ceva ca fotografiile cu bebelusi. Iata care sunt cele mai faimoase 5 pisicute din ultima perioada, de pe Internet.

Monty, pisica fara os nazal
“E mai rara decat un diamant”, isi lauda stapanul simpaticul exemplar. De altfel, acesta si-ar dori ca pisica lui sa devina un fel de ambasador al pisicutelor cu deficiente. “Doar pentru ca nu sunt perfecte, nu inseamna ca ele nu merita sa fie iubite!”, e de parere acesta. Defectul lui Monty se datoreaza unei mutatii cromozomiale.

2.Honey Bee, pisicuta oarba
O familie din Seattle a adoptat-o pe Honey Bee din Fiji. Ei au luat-o de la un grup de salvatori de acolo si o plimba prin toata lumea, cu un ham si o lesa, in rucsac, in drumetii pe munti.

Venus, pisica cu doua fete
Nu ai cum sa nu o stii pe Venus, pisicuta cu jumatate din fata neagra si ochiul verde, cealalta roscata cu ochi albastru. Si in cazul ei, tot o modificare a AND-ului ar fi responsabila pentru aspectul inedit, insa nu s-a stabilit cu exactitate.

Lil Bub, pisicuta cu limba scoasa
Are aproape 3 milioane de fani si este extrem de simpatic. La fel ca si alte pisici celebre, si Lil a suferit din cauza unor mutatii genetice, iar atunci cand era pui nu putea sa se hraneasca singur. Cu mare greutate si-a gasit stapan, dar acum este una dintre cele mai faimoase feline din lume.

Maru
Maru e un motan de rasa scotiana, insa locuieste in Japonia si a devenit celebru datorita Youtube-ului. El este faimos dupa ce stapanii l-au pozat si filmat in zeci, chiar sute de momente, in timp ce se inghesuia in diverse cutii.

 

 

 (Sursa: ziarulring.ro)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentLumina Sfântă de la Ierusalim sosește în seara aceasta, în România, cu un avion special
Articolul următorVlad Alexandrescu nu mai vrea să demisioneze de la Ministerul Culturii
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments