Sadism fără margini, la Moţca. Un necunoscut a aruncat un hoit de câine tranşat în fântâna din care se aprovizionau 50 de oameni

0
353

Pompierii ieşeni au intervenit ieri, în comuna Moțca pentru a scoate hoitul unui câine aruncat într-o fântână cu o adâncime de 15 metri. Angajaţii de la Subunitatea de Pompieri Paşcani au scos la suprafaţă cadavrul animalului aflat într-o pungă din  plastic din fântâna unei localnice din satul Boureni şi din care se aprovizionau 50 de persoane.

 

“În data de 04.04.2016, ora 10.14, Sectia de Pompieri Pascani a intervenit în satul Boureni, comuna Motca, pentru degajarea unui câine căzut într-o fântâna cu adâncimea de 15 metri”, arată comunicatul ISU Iași.

 

Animalul ar fi fost aruncat voluntar în acea sursă care furniza apă locuitorilor din zonă. Primarul comunei Moțca, posta ieri, pe o rețea de socializare această ipoteză care a stârnit revoltă în rândul localnicilor.

 

“NU STIU PANA UNDE MERGE RAUTATEA UNOR OAMENI DIN COMUNA !!!

La Boureni in fantana doamnei Nica Florica pe Baltageni, a fost gasit in fantana un cap de caine mort intr-o punga plina de sange si restul corpului a fost scos cu ajutorul celor de la ISU Pascani. Au spurcat apa pe care o beau poate 50 de persoane”, a postat Constantin Serioja Hobincă, primarul comunei Moțca.

 

(Sursa: NewsPascani.com)

0 0 votes
Article Rating


Articolul precedentAtac rasist. Irina Begu făcută „ţigancă” printre dinţi de Caroline Garcia
Articolul următorDOLIU în lumea artistică românească: A MURIT CORNEL PATRICHI, unul dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi coregrafi din ţară
Abonează-te
Anunță-mă
0 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Inline Feedbacks
View all comments